Skip to content

Partners

Header01

Vi är oerhört glada att kunna presentera det nuvarande partnerskapet för European Masters 2016.

 

logo_innova

Innova Champion
Innova bildades 1983 och introducerade den första discen som var speciellt gjord för discgolf. Detta var avgörande för utformningen av discgolfen så som den spelas idag . Idag är Innova fortfarande ledande tillverkare av högkvalitativa golfdiscar och discgolfutrustning.

 

JDGP_logo

Järva DiscGolfPark
Platsen för European Masters är Järva DiscGolfPark, Europas första pay-to-play bana, grundad 1995. Järva är kronjuvelen på den europeiska discgolfscenen. Den vackra banan har varit värd för många internationella tävlingar.

 

logo_innova

DiscGolfPark
DiscGolfPark erbjuder en enkel lösning för att etablera discgolfbanor. Från professionell bandesign till all utrustning som behövs för att bygga upp väl fungerande discgolfbanor/sportanläggningar.

 

discmania_logo

Discmania
Discmania är ett företag baserat i Europa med fokus på att erbjuda högkvalitativa golfdiscar med en ideologi att varje discmodell är den viktigaste. Discmania erbjuder ett omsorgsfullt urval och en mångfald av discmodeller.

 

logo_pdga

Professional Disc Golf Association
PDGA är en världsomspännande organisation med ett uppdrag att utveckla discgolf till en globalt erkänd tävlings- och motionsidrott . Organisationen har stor betydelse för sportens växande.